ترجمه مقاله DSS

ترجمه مقاله DSS : مقاله‌های سیستم پشتیبانی از تصمیم با ترجمه فارسی

سیستم پشتیانی از تصمیم یک سیستم اطلاعاتی مبتنی بر رایانه است که پشتیبانی فعال اطلاعات را در طول فرایند تصمیم‌گیری برای مدیران و حرفه ای‌های کسب‌وکار فراهم می‌کنند. امروزه استقرار نظام‌های اطلاعاتی، از جمله سیستم‌های پشتیبانی تصمیم‌گیری به عنوان پشتوانه‌ای برای تصمیم‌گیری مدیریت کلان سازمان، ضروری می‌باشد. مجموعه ترجمه مقاله DSS انگلیسی سیستم پشتیبانی از تصمیم با ترجمه دقیق فارسی توسط گروه تخصصی سایت پارس مدیر ارائه شده است.

ترجمه مقاله DSS : سیستم پشتیبانی تصمیم‌گیری و فناوری اطلاعات

ترجمه چکیده : استفاده از سیستم پشتیبانی تصمیم‌گیری (DSS) فرایند تصمیم‌گیری را با تاخیر می‌اندازد و کاربر را ملزم به پرداخت هزینه ی بکارگیری سیستم می‌نماید. پیکربندی‌های موجود سیستم‌های پشتیبانی تصمیم گیری، سودآوری  DSS را ضمانت نمی کنند. اگر DSS پیام هایی را بوجود می‌اورد که تصمیم گیرنده می‌تواند پیش‌بینی کند،‌ازاینرو هزینه و زمان انتظار به سبب بکارگیری DSS موجه نخواهد بود.

این مقاله یک سیستم پشتیبانی تصمیم‌گیری مجهز به یک مدل مبتنی بر دانش را مطرح می‌سازد که به تصمیم گیرنده قبل از بکارگیری DSS می‌گوید که آیا بکارگیری DSS مقرون به صرفه است یا خیر؛ اگر بکارگیری DSS سودآور نباشد،‌درنتیجه تصمیم گیرنده باید تصمیم‌گیری را بر مبنای قضاوت ذهنی مدیریت محض قرار دهد. مقاله ی حاضر از یک نمونه ی عددی برای توضیح کارکرد DSS پیشنهادی استفاده کرده است.

دانلود اصل مقاله IT-DSS


کاربردهای سیستم پشتیبانی از تصمیم DSS و سیستم اطلاعات اجرایی EIS در فناوری اطلاعات

افزایش رقابت همراه با رشد سریع فناوری‌های اطلاعاتی جدید، بیش از پیش کسب‌وکارها را وادار نموده است که به سیستم‌های اطلاعاتی (IS) تکیه کنند. غالب اوقات تصور می‌شود که استفاده درست فناوری اطلاعات برای پشتیبانی از تصمیم‌گیری می‌تواند سلاح قدرتمندی برای مزیت‌های رقابتی باشد. بدین جهت، سیستم‌های پشتیبانی تصمیم‌گیری (DSS) و سیستم‌های اطلاعاتی اداری (EIS) از جانب پژوهشگران و دست اندرکاران توجه زیادی جلب نموده اند. در سال‌های اخیر صدها برنامه کاربردی گزارش شده است و مقالات زیادی منتشر گردیده اند.

دانلود اصل مقاله DSS-EIS


طراحی سیستم خبره بیمارستان مبتنی بر سیستم پشتیبانی تصمیم‌گیری

تحقیق کنونی برای ایجاد یک سیستم خبره با استفاده از یک مسئله ارجاع بیمارستانی به عنوان یک نمونه، شیوه جدیدی را ارائه می‌دهد. عوامل زیادی نظیر خصیصه‌های سازمانی، ریسک‌های بیمار، پیمودن مسافت و فرصت‌های ادامه حیات و عوارضی که باید در تصمیم‌گیری انتخاب بیمارستان گنجانده شوند. مطلوب این است که هر بیمار به طور جداگانه به وسیله فرایند تصمیم نه تنها با در نظر گرفتن وضعیتشان بلکه باورهای آن‌ها در مورد موازنه‌های میان خصیصه‌های بیمارستانی مطلوب، درمان شود. یک سیستم خبره می‌تواند به این تصمیم‌گیری پیچیده کمک نماید.

دانلود اصل مقاله DSS-ES

5 1 رای
امتیازدهی به مقاله